maandag 30 mei 2011

Laat de zomer maar komen met gratis zomerebandjes van Etos


Het duurt niet lang meer, en dan is het alweer zomer. De zomer is zelfs nog geen 4 weken meer van ons verwijderd, en dat kun je om je heen ook wel zien. Bijna iedereen heeft de zomer in z'n bol, zo ook de Etos. Die maakte namelijk een paar weken geleden bekend dat ze met een leuke zomeractie komen. Ze hebben de zogenaamde zomerbandjes met Lieke van Lexmond als stralend gezicht van de bandjes. Ontzettend leuk, en het delen met jullie waard!
Van 6 juni t/m 17 juli krijg je bij besteding van 10 euro, 1 zomerbandje cadeau. Er zijn 10 verschillende zomerbandjes. De bandjes zijn gemaakt van katoen, gevlochten leer, en touw. Ze zien er ongelofelijk vrolijk uit, dus passen perfect bij een zomeroutfit. 
Lieke, het gezicht van de bandjes, is al razenenthousiast: "Op een mooie zomerse dag draag ik graag een fleurige zomerjurk of een goed vallende tuniek. Met bijpassende accessoires natuurlijk, zoals een armbandje. Ik voorspel dat de zomerbandjes van Etos een hit gaan worden deze zomer. Behalve om de pols, kunnen ze aan elkaar als ketting worden gedragen of als vlecht in het haar. Helemaal trendy! Ik raad iedereen aan: gewoon aan het begin van de zomer omdoen en niet meer afdoen!"
De bandjes kun je op verschillende manieren dragen. Je kunt ze om je pols dragen, maar ook aan elkaar knopen en als ketting omdoen, of ze in je haar doen. Hieronder staan nog even alle manieren:




Wat vinden jullie van de bandjes? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

♥ Geen gescheld
♥ No Spam
♥ You are a sweetie